A+ / A-

Модерен модулен испански диван - ъглов, с лежанка,кресло, двусет, трисет. Механизми на гръбните и седални възглавници. Испански

Модерен модулен испански диван - ъглов, с лежанка,кресло, двусет, трисет. Механизми на гръбните и седални възглавници. Испански

Модерен модулен испански диван - ъглов, с лежанка,кресло, двусет, трисет. Механизми на гръбните и седални възглавници. Испански дивани, кресла, дивани с лежанки и ъглови модели.