A+ / A-

Модерна испанска мека мебел с интегрирани табуретки модел Rene. Dina tapizados, Испания. Испански дивани- ъглови, с лежанка, дву

Модерна испанска мека мебел с интегрирани табуретки модел Rene. Dina tapizados, Испания. Испански дивани- ъглови, с лежанка, дву

Модерна испанска мека мебел с интегрирани табуретки модел Rene. Dina tapizados, Испания. Испански дивани- ъглови, с лежанка, двусет, трисет, кресло, табуретка.