A+ / A-

Модерна метална модулна библиотека модел Fly metal. G&G, Италия. Модерни и луксозни италиански мебели за дневна - библиотеки, ди

Модерна метална модулна библиотека модел Fly metal. G&G, Италия. Модерни и луксозни италиански мебели за дневна - библиотеки, ди

Модерна метална модулна библиотека модел Fly metal. G&G, Италия. Модерни и луксозни италиански мебели за дневна - библиотеки, дивани, кресла и др.