A+ / A-

Италиански модерен тапициран бар стол модел Clara, производител Bontempi, Италия

Италиански модерен тапициран бар стол модел Clara, производител Bontempi, Италия

Италиански модерен тапициран бар стол модел Clara, производител Bontempi, Италия