A+ / A-

Италиански бар стол модерен модел L'Eau, производител Connubia, Италия.

Италиански бар стол модерен модел L'Eau, производител Connubia, Италия.

Италиански бар стол модерен модел L'Eau, производител Connubia, Италия.