A+ / A-

Италиански модерен бар стол с масивна или метална основа модел Led, производител Connubia, Италия.

Италиански модерен бар стол с масивна или метална основа модел Led, производител Connubia, Италия.

Италиански модерен бар стол с масивна или метална основа модел Led, производител Connubia, Италия.