A+ / A-

Италиански модерен луксозен тапициран бар стол модел Sami, производител Connubia, Италия.

Италиански модерен луксозен тапициран бар стол модел Sami, производител Connubia, Италия.

Италиански модерен луксозен тапициран бар стол модел Sami, производител Connubia, Италия.