A+ / A-

Италиански модерен тапициран бар стол модел Zoe, производител Bontempi, колекция Ingenia.

Италиански модерен тапициран бар стол модел Zoe, производител Bontempi, колекция Ingenia.

Италиански модерен тапициран бар стол модел Zoe, производител Bontempi, колекция Ingenia.