A+ / A-

Мод. Alexia- модерен скрин с естествен фурнир или лаково покритие. Производител: Antonelloitalia, Италия.

Мод. Alexia- модерен скрин с естествен фурнир или лаково покритие. Производител: Antonelloitalia, Италия.