Модел Poldo. Dall'Agnese, Италия. Луксозен италиански прав или ъглов диван. Модерна италианска модулна мека мебел - дивани, кресла, табуретки и др.

Модел Poldo. Dall'Agnese, Италия. Луксозен италиански прав или ъглов диван. Модерна италианска модулна мека мебел - дивани, крес

Модел Poldo. Dall'Agnese, Италия. Луксозен италиански прав или ъглов диван. Модерна италианска модулна мека мебел - дивани, кресла, табуретки и др.