Модел Trace, производител Musa, Италия. Модерна италианска модулна мека мебел. Луксозни италиански прави или ъглови дивани, кресла, табуретки, лежанки.

Модел Trace, производител Musa, Италия. Модерна италианска модулна мека мебел. Луксозни италиански прави или ъглови дивани, крес

Модел Trace, производител Musa, Италия. Модерна италианска модулна мека мебел. Луксозни италиански прави или ъглови дивани, кресла, табуретки, лежанки.