Модел Clip, Sovet. Луксозни италиански закачалки. Метал, масив, фурнир.Италиански аксесоари за антре и коридор.

Модел Clip, Sovet. Луксозни италиански закачалки. Метал, масив, фурнир.Италиански аксесоари за антре и коридор.

Модел Clip, Sovet. Луксозни италиански закачалки. Метал, масив, фурнир.Италиански аксесоари за антре и коридор.