Модел Tetris and Button, производител Musa, Италия. Модерни италиански модулни табуретки. Луксозна италианска мека мебел - дивани, кресла, лежанки, табуретки и др.

Модел Tetris and Button, производител Musa, Италия. Модерни италиански модулни табуретки. Луксозна италианска мека мебел - диван

Модел Tetris and Button, производител Musa, Италия. Модерни италиански модулни табуретки. Луксозна италианска мека мебел - дивани, кресла, лежанки, табуретки и др.