Модел Oasis. Производител Cantori, Италия. Модерна италианска модулна мека мебел. Луксозни италиански прави и ъглови дивани, кресла, лежанки, табуретки и др.

Модел Oasis. Производител Cantori, Италия. Модерна италианска модулна мека мебел. Луксозни италиански прави и ъглови дивани, кре

Модел Oasis. Производител Cantori, Италия. Модерна италианска модулна мека мебел. Луксозни италиански прави и ъглови дивани, кресла, лежанки, табуретки и др.