Модел Every. Dall'Agnese, Италия. Модерен италиански модулен диван. Луксозна италианска модулна мека мебел - прави, ъглови дивани, кресла, табуретки и др.

Модел Every. Dall'Agnese, Италия. Модерен италиански модулен диван. Луксозна италианска модулна мека мебел - прави, ъглови диван

Модел Every. Dall'Agnese, Италия. Модерен италиански модулен диван. Луксозна италианска модулна мека мебел - прави, ъглови дивани, кресла, табуретки и др.