Модел Domino. Dall'Agnese, Италия. Луксозен италиански модулен диван. Луксозна италианска модулна мека мебел - прави, ъглови дивани, кресла, табуретки и др.

Модел Domino. Dall'Agnese, Италия. Луксозен италиански модулен диван. Луксозна италианска модулна мека мебел - прави, ъглови див

Модел Domino. Dall'Agnese, Италия. Луксозен италиански модулен диван. Луксозна италианска модулна мека мебел - прави, ъглови дивани, кресла, табуретки и др.