Модел Vision, производител Musa, Италия. Модерна италианска модулна мека мебел. Луксозни италиански прави или ъглови дивани, кресла, табуретки, лежанки.

Модел Vision, производител Musa, Италия. Модерна италианска модулна мека мебел. Луксозни италиански прави или ъглови дивани, кре

Модел Vision, производител Musa, Италия. Модерна италианска модулна мека мебел. Луксозни италиански прави или ъглови дивани, кресла, табуретки, лежанки.