Модел Modern. Производител Vibieffe, Италия. Луксозен италиански модулен диван. Висок клас италианска мека мебел - модерни дивани, кресла, табуретки, лежанки и др.

Модел Modern. Производител Vibieffe, Италия. Луксозен италиански модулен диван. Висок клас италианска мека мебел - модерни диван

Модел Modern. Производител Vibieffe, Италия. Луксозен италиански модулен диван. Висок клас италианска мека мебел - модерни дивани, кресла, табуретки, лежанки и др.