Италиански модерни и класически мебели - дивани, спални, кухни, мека мебел, градина, офис

ALETI FURNITURE - интериорно проектиране и цялостно обзавеждане за дома, офиса и други обществени пространства. Фирмата е директен вносител на италиански мебели, осветителни тела и аксесоари

Aleti Furniture присъства на българския пазар от 2007 г, като за този период, благодарение на индивидулното отношение към всеки клиент, коректността, най-изгодните цени и кратките срокове на доставка на мебели от Италия, успя да се наложи и да спечели доверието на стотици частни клиенти и студиа за интериорно проектиране.

Фирмата предлага  голямо разнообразие от мебели, осветителни тела и аксесоари от водещи производители, като Arketipo, Pedrali, DallÁgnese, TreCi salotti, Epoque salotti, Rigosalotti, Arrex, Sedit, Il Paralume Marina, Bontempi, Le Comfort, Bonaldo, Volpi и мн. други. Разгледай производители предлагани от Aleti Furniture.

Независимо дали се нуждаете от нов италиански диван, мека мебел, спалня, кухня, трапезарна маса и столове или имате желание да подновите интериора на Вашето заведение или хотел, в изложбената зала на Aleti Furniture може да намерите най-подходящите за Вас мебели от Италия, както и да разчитате на професионалната помощ от страна на нашите консултанти.

Изложбен салон:

гр. София

бул. Д-р Г. М. Димитров, бл. 60 (срещу Минстрой).

Тел. +359 2 421 4124

Моб. +359 882171681

E-mail. [email protected]

Aleti_furniture_showroom