Луксозен, висок клас, италиански диван с текстил или кожа. Модел Malta. Arketipo, Италия.

Malta, Arketipo. Модерен италиански модулен диван с дамаска от текстил или кожа с разнообразни цветове.

Модел Malta. Производител - ARKETIPO, Италия.

Дизайн: Gordon Guillaumier

Името на тази серия дивани превъплащава слънчевата средиземноморска атмосфера. Мека мебел, която комбинира класическите форми с модерното излъчване- меките линии и цветове придават изтънченост и топлота на интериора. Колекцията се попълва с кресло и табуретка мод. Малта, които освен, като допълнение към останалите модули от серията, могат да бъдат използвани и самостоятелно.

Структура от масивна дървесина покрита с недеформируен полиуретан с различна плътност и текстил. Седални възглавници - памучен калъф с гъши пух или Tecnoform. Гръбни възглавници - памучен калъф с гъши пух.

Разнообразие от модули, текстилни и коженио тапицерии.

Спецификация на продукта ще намерите тук

Каталози Arketipo може да разгледате тук

На www.arketipo.it може да се запознаете с пълната гама от луксозни продукти на Arketipo, предлагани от Aleti Furniture.

Модерен дизайн, материали от най-високо качество и перфектна изработка – това е Arketipo, Италия. Компанията предлага висок клас италианска луксозна мека мебел, маси за дневна, спални, трапезарни маси и столове, осветителни тела и аксесоари.

 
 

Мод. Malta, Arketipo, Италия
Луксозен италиански диван модел Malta, производител Arketipo, Италия. Разнообразие от модули, текстилни и кожени тапицерии, пълн
Италиански диван мод. Malta. Производител Arketipo, Италия