Модел Plaris. Le Comfort, Италия. Луксозна италианска модулна мека мебел с релакс механизми. Модерни италиански модулни дивани с тапицерия от кожа или текстил.

Plaris, Le Comfort. Модерен италаински модулен диван с механизми, позволяващи регулирането на дълбочината на седалката и позиция

Модел Plaris. Производител Le Comfort, Италия.

Видео: Plaris Sofa

Модерен италиански модулен диван с разнообразие от елементи - прави, ъглови, лежанки, двойни, тройни, табуретки и други. Релакс механизми, позволяващи регулирането на дълбочината на седалката и позицията на облегалката.

Структура от масивна дървесина и други дървесни материали, покрита с Tecnoform. Възглавници с пълнеж от недеформируема полиуретанова пяна с Tecnoform покритие. Изцяло сваляща се текстилна тапицерия.

Разнообразие от цветове и текстури на текстилите (aqua clean, антибактериални, хидрорепелентни, UV защитени и др.), еко кожи и различни по размери модули.

Разгледайте каталози Le Comfort, Италия.

На www.lecomfort.it може да се запознаете с пълната гама продукти на LeComfort, предлагана от Aleti Furniture.

Високо качество и дизайн на достъпни цени – това са продуктите на Le Comfort, Италия. Компанията предлага множество модели модерни и класически дивани, кресла и спални с текстилна или кожена тапицерия.

LeComfort