Модел Bonsai. Производител Bonaldo, Италия. Модерна италианска кръгла табуретка. Модерна италианска мека мебел - дивани, кресла, лежанки, табуретки и др.

Модел Bonsai. Производител Bonaldo, Италия. Модерна италианска кръгла табуретка. Модерна италианска мека мебел - дивани, кресла,

Модел Bonsai. Производител Bonaldo, Италия. Модерна италианска кръгла табуретка. Модерна италианска мека мебел - дивани, кресла, лежанки, табуретки и др.