Модел Liko. Dall'Agnese, Италия. Луксозен италиански модулен диван. Модерна италианска мека мебел - прави, ъглови, двойни, тройни дивани, лежанки, кресла, табуретки и др.

Модел Liko. Dall'Agnese, Италия. Луксозен италиански модулен диван. Модерна италианска мека мебел - прави, ъглови, двойни, тройн

Модел Liko. Dall'Agnese, Италия. Луксозен италиански модулен диван. Модерна италианска мека мебел - прави, ъглови, двойни, тройни дивани, лежанки, кресла, табуретки и др.